Pejsemanden er Morsø servicecenter.

Pejsemanden i Høve er Morsø servicecenter og udfører garantireperationer Se mere.

Morsø Jernstøberi yder garanti- nemlig 10 års garanti for brud på støbejernet, garantien dækker ikke sliddele som f. eks. røgvenderplader, riste og brandplader.

Ved garanti skal man henvende sig til sælgeren, og her er Pejsemanden som servicecenter absolut kompetent. Pejsemanden har et stort lager af Morsø reservedele og der forsendes til hele landet af Morsø reservedele, i butikken er der normalt under 5 minutters ekspeditionstid på reservedele. Karsten Pejsemand har 30-40 års erfaring med Morsø brændeovne og har helt tjek på samtlige modeller og reservedele. Ved problemer sender Pejsemanden en montør ud til kunden, og er det garanti er det UB- Morsø 10 års garanti kan selvfølgelig kun lade sig gøre da der uhyre sjældent er problemer.

Handler man hos Pejsemanden får man aldrig at vide man kan komme med brændeovnen og den bliver sendt til reperation, montørerne klarer problemerne.

D. 20-3 kl. 8 ringede en kunde at han havde et prolem med en låge som ikke ville lukke- kl. 12 havde Pejsemanden løst problemet uden udgift for kunden- hvordan var det gået hvis brændeovnen var købt på nettet eller i et byggemarked?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.01 | 17:08
KMP pilleovne har modtaget 6
29.12 | 17:22
Morsø garanti har modtaget 1
03.12 | 17:57
Billeder pilleovne har modtaget 8
30.11 | 14:58
Brugte brændeovne har modtaget 4
Du kan lide denne side