Ecoteck pilleovne

Stork med topafgang er en utrolig lydsvag pilleovn, hvor sneglen der kører piller ned i brandskålen kører kontinueligt stille og roligt. Ecoteck Stork kan indeholde to sække med 10 kg træpiller. Nem betjening med en fjernbetjening der også fungere som trådløs termostat. Stork kan opvarme uden brug af konvektionblæser, da varmevekslerens overflade er stor. Stork har en konvektionsblæser der kan aktiveres manuelt eller automatisk. Konvektions blæseren sender den varme luft rundt i rummet/huset. Selvrensende brænder gør det utroligt nemt at benytte pilleovnen. Stork er til den bevidste pilleovns køber, eller til den erfarne andengangs køber af en træpilleovn. Flere andengangskøber bemærker især: Støjsvag, stor og funktionel pilletank, nem fjernbetjening med trådløs termostat og timer, selvrensende brænder, nem rengøring af røgvenderplade, rydeskyl nederst i brændkammer, skjult varmevekslerrens, flot design.

ECOTECK BETTE 6 PRIS 12.500 Højde 870 mm, Bredde 405 mm, Dybde 520 mm, Højde til center, røgafgang bag 213 mm BILLIG I DRIFT Varmer op til 100 m2 Konvektion

Naja er pilleovnen til dig der ønsker pilleovnens varme og hygge i et mindre rum, sommerhuset eller i kolonihaven.

Ecoteck R70 yder 7 kw og er en prisbillig træpilleovn med den nyeste teknik. Normalpris 16995- Tilbud 14.500 - for den sorte model Tillæg for topafgang 2200,- kr

Ecoteck kursus med Benjamin

Billede fra konference på Christiansborg. Benjamin Jensen fra Ecoteck og Henrik Jensen skorstensfejernes miljøudvalg i dialog med Høegh, Karsten bag kameraet.

Pejsemanden er autoriseret Ecoteck servicenter, Karsten ses her i en velsiddende pejsesmoking fra Ecoteck-

Benjamin fra Ecoteck tegner og fortæller

Ecoteck pilleovne - med konvektion

Pejsemanden var med fra starten som servicecenter og showroom med Ecoteck pilleovne fra Ravelli - vi var med på vinderholdet med de bedste pilleovne og det er vi stadigvæk.

Her ser du vores mest sælgende pilleovne fra Ecoteck.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 00:23
Billeder Morsø har modtaget 8
19.10 | 11:48
Svendsen ovne har modtaget 2
29.07 | 17:33
KMP pilleovne har modtaget 7
02.06 | 22:42
Morsø Brændeovne har modtaget 1
Du kan lide denne side